Panasonic Global
Search Panasonic Global Site
CN-GP50N Support Website
HUOMAUTUS
Tältä lataussivustolta voi ladata ilmaisia ohjelmistopäivityksiä Panasonicin kannettavaan CN-CP50N-navigointijärjestelmään (järjestelmä).
Päivitykset on tarkoitettu yksinomaan tähän järjestelmään, ja latauspalvelua saavat käyttää vain kyseisen järjestelmän omistajat (puhuttelu sinä-muodossa)

Varoitus :
Ohjelmistopäivityksen voi ladata ainoastaan yllä kuvattuun järjestelmään. Jos ohjelmistopäivitys ladataan muuhun järjestelmään kuin mihin se on suunniteltu, järjestelmä ei enää toimi.
Jos ohjelmiston lataaminen epäonnistuu eivätkä uudetkaan yritykset tuota tulosta, järjestelmä voi olla tarpeen palauttaa Panasonicin huollettavaksi.

Ohjelmistopäivityksen lataaminen
  • Vaadittava käyttöympäristö
    • Tietokoneella (PC) on oltava lukeva ja kirjoittava SD-muistikorttipaikka, sillä ohjelmisto asennetaan CN-GP50N-laitteeseesi SD-muistikortilta.
    • Ellei tietokoneessa ole SD-muistikorttipaikkaa, tarvitaan erillinen USB-paikkaan liitettävä SD-muistikortin luku-/kirjoituslaite.

• Lupahuomautus ja lisenssi
    Lataamalla, asentamalla tai käyttämällä tällä lataussivustolla olevia ohjelmistoja ja/tai dataa (“ohjelmisto”), sitoudut noudattamaan seuraavan lisenssisopimuksen ehtoja ja sääntöjä. Lue teksti huolellisesti.
    • Panasonic Automotive Systems (”Panasonic”) myöntää sinulle järjestelmän tavallista käyttöä varten ohjelmistoon rajatun lisenssin, jota ei voi siirtää edelleen ja johon sinulla ei ole yksinoikeutta.
    • Ohjelmiston levittäminen edelleen on kielletty.
    • Ohjelmiston kaikkinainen muuttaminen (mukaan lukien rajoituksetta ohjelmiston valmistustavan selvittäminen ja sen purkaminen) on kielletty lain tarjoaman laajimman mahdollisen suojan mukaisesti.
    • Ohjelmiston jäljentäminen muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön on kielletty.
    • Ohjelmiston lataaminen saataville julkisiin verkkoihin ja viestintäjärjestelmiin, mukaan lukien Internet, on kielletty.
    • Ohjelmisto tarjotaan käyttöön sellaisenaan ja lain sallimissa rajoissa ilman takuusitoumuksia (nimenomaisia tai piileviä), mukaan lukien rajoituksetta myyntikelpoisuuteen, tyydyttävään laatuun ja tiettyyn käyttötarkoitukseen sopivuuden piilevät takuut. Lain sallimissa rajoissa Panasonic ei vastaa ohjelmiston suorituskyvystä, virheettömyydestä eikä siitä, täyttääkö se odotuksesi.
    • Tunnustat, että ohjelmisto on Panasonicin omaisuutta ja että ohjelmiston kaikki nimi-, omistus- ja tekijänoikeudet säilyvät Panasonicin omaisuutena.

PAGE TOP

Banner area begins from here.